Pannonvet Kft.

Cégbemutató

A PANNONVET Állatgyógyászati KFT 1993-ban, Pannonvet Bt néven alakult Siklóson. A cég székhelyét 1995-ben Pécsre helyezte át és a folyamatosan fejlődés eredményeként 1999-ben KFT-vé alakult.

Fő tevékenységi kör az állatgyógyszer forgalmazás:

A teljes Magyarországi állatgyógyszer palettával állunk kedves régi és új ügyfeleink, vásárlóink rendelkezésére. Antibiotikumok,oltóanyagok,vitaminok,féregtelenítők,takarmánykiegészítők,légy és rágcsáló irtók, fertőtlenítők, külső élősködők elleni készítmények, minőségi és diétás tápok és hobbiállat felszerelési cikkek forgalmazásával is foglalkozunk.

Állatorvosok, állattartó telepek és gazdák, méhészek, madarászok, kutya , cica és egyéb hobbiállattartók változó igényeit szolgáljuk ki,  mint Pécs és környékének legrégebbi és legnagyobb magánkézben lévő állatgyógyszer forgalmazó cége.

Állatorvosok, szakképzett gyógyszerész szakasszisztensek, asszisztensek segítik tanácsaikkal kedves vásárlóinkat.

Új és folyamatosan fejlesztett tevékenységünk, az állategészségügyi szolgáltatás, mind a haszon, mind a kedvencként tartott állatok esetében. A hobbiállatok ellátása elsősorban az Állatorvosi Rendelőinkben történik, haszonállatok esetében kiszállással segítünk a bajba jutottakon.

Székhely:
7627 Pécs Rigóder utca 17
 
Telephelyek:
Kék Kereszt Állatgyógyászati Centrum
7623 Pécs Megyeri út 27
 
Kék Kehely Állatpatika
7622 Pécs Nagy Lajos Király út 18